Direct contact? Bel: 06 - 209 589 20

Home > Wie zijn wij

Maak kennis met Volle Kracht

Volle Kracht is een coöperatie van vier professionals in het begeleiden van leiders en medewerkers. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het stimuleren van ontwikkeling van mensen in bedrijfsleven en overheid. 

Leo Kind

Leo KindMensen noemen Leo: betrokken, liefdevol, down to earth, professioneel, kritisch en stimulerend.

Leo heeft een zeer ruime ervaring als opleider, veranderkundig organisatieadviseur en coach en werkt met professionals aan hun persoonlijke ontwikkeling, binnen hun organisaties.

Hij begeleidde als organisatieadviseur (CMC) tientallen organisaties, waaronder multinationals, met verandervragen op het gebied van organisatiecultuur en organisatieontwikkeling. In 2006 werd hij bij IMD (HPL) opgeleid door prof. George Kohlrieser en is hij coach geweest in zijn programma.
 

Jolien Geursen

Jolien GeursenMensen noemen Jolien: wijs, oordeel-vrij, luisterend, liefdevol confronterend en betrokken.

Jolien werkt ruim 40 jaar met mensen. De rode draad in haar carriere is het stimuleren van het lerend vermogen. Ze had haar eigen zeezeilschool, De zeezeilers van Marken, en werkte als HR- en interimmanager in diverse organisaties. Ze werkte  voor GITP en zorg- en welzijnsinstellingen. In die rol adviseerde ze o.a. rondom conflicten, samenwerkingsvraagstukken en langdurig verzuim. Ze volgde een psycho-sociale opleiding, deed diverse coach-opleidingen, is NLP-master practitioner en gecertificeerd stress-coach. Jolien heeft een eigen coachpraktijk en is gespecialiseerd in preventie en behandeling van stress en burn-out. Een belangrijk fundament onder haar werk is de Transactionele Analyse.

Jacobien Geuze

Jacobien GeuzeMensen noemen Jacobien: duidelijk, veilig, positief, warm, scherp en stimulerend.

Jacobien heeft ruim 20 jaar ervaring in het werken met mensen binnen hun systemen. Eerst in de Zorg, inmiddels al wat jaren als (leiderschaps-)coach, trainer en adviseur. Ze faciliteert verandering en bevordert persoonlijke groei, organisatie effectiviteit en sterkere relaties. En helpt zo mensen en bedrijven hun doelen te bereiken. Zowel vanuit deze coöperatie als vanuit haar eigen praktijk. Autonomie is hierin een rode draad.

Dat deed ze voor klanten als Manutan, Exact, FOX IT en Nyenrode. Ze is gecertificeerd in Transactionele Analyse (BTA), Strategisch Coachen, Business Ecology Concepts & AEMcube en MBTI, geregistreerd opleider (CRKBO) en lid van de redactie van TA Magazine.

Henk ten Horn

Henk ten HornMensen noemen Henk: verbinder, bruggenbouwer, verhelderend, aandachtig en betrokken.

Henk is coach en organisatiepsycholoog met een ruime ervaring in het bedrijfsleven.  

Hij heeft gewerkt als onderzoeker, trainer, adviseur en manager op de Universiteit Groningen, Aegon verzekeringen en Korn Ferry- Hay Group. Hier heeft hij met name ingrijpende veranderingen begeleid van doorgaans complexe organisaties zoals familiebedrijven, universiteiten en Japanse multinationals.

In zijn praktijk in Hellouw coacht hij bestuurders, managers en professionals. Daarbij gebruikt hij enerzijds de reguliere Executive Coaching en anderzijds de door hem ontwikkelde Energy Coaching. Dit laatste is een nieuwe vorm van coaching gericht op het versterken van energie en intuïtie middels ontspannings- en meditatietechnieken.